Mitä tarkoittaa vegaaninen kosmetiikka? Vinkit ostoksille!

- Eeva

Mitä tarkoittaa vegaaninen kosmetiikka? Mistä sitä voi ostaa? Tälle sivulle olen koonnut suosikkejani tuotteista sekä verkkokaupoista, joista teen usein vegaanisia kosmetiikkaostoksia.

Vegaaninen kosmetiikka tarkoittaa lyhyesti kosmetiikkaa, joka

1) ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, kuten hunajaa, karmiinia tai lampaanrasvaa

2) ei ole testattu eläinkokein missään tuotannon vaiheessa

Mitä on vegaaninen kosmetiikka -postaukseni kertoo juurta jaksain, mitä vegaaninen kosmetiikka tarkoittaa ja miten se liittyy eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kosmetiikan eläinperäisistä ainesosista voit lukea puolestaan myös omasta postauksesta.

Mitä kosmetiikkaa suosin eniten? Mitä kosmetiikkaa ostan aina uudelleen?

Vuoden parhaat kosmetiikat löytyvät oman kategoriansa luota. Vinkkaan paljon ajankohtaisista suosikeistani myös Instagram-tililläni täällä.

Vegaaninen kosmetiikka netistä – suosikkini verkkokaupoista

*mainoslinkki 

Kaupan nimeä klikkaamalla pääset verkkokauppaan. Huomaa, että seuraavien verkkokauppojen valikoimassa voi olla myös epävegaanisia tuotteita, mutta vegaaniset kosmetiikat on kuitenkin merkattu selkeästi tuotetietoihin.


*Biodelly – ihastuttava luonnonkosmetiikan verkkokauppa, jonka vegaaniset tuotteet on merkattu selkeästi tuoteselostuksiin. Valikoimassa on myös paljon vegaanisen luonnonkosmetiikan meikkejä, kuten Lily Lolon, Zuii Organicin ja Avrilin värikosmetiikkaa.

*House of Organic –  huikean suuren valikoiman luonnonkosmetiikan verkkokauppa, jossa on tarjolla reilusti myös vegaanisia asusteita. Täältä löydät myös parhaan valikoiman kotimaista vegaanista luonnonkosmetiikkaa! House of Organicin virtuaalihyllyistä löydät myös kosmetiikkaa joka kukkarolle, sillä myös edullisempia tuotteita löytyy paljon. Muutama suosikkibrändini valikoimasta: 100 % Pure, Algamaris, Avril, Evolve, kotimainen Catteco, BYBI Beauty ja Neal’s Yard Remedies.

*Jolietyylikkään Jolien valikoimasta löydät vegaanisen luonnonkosmetiikan laadukkaimpia tuotteita maailmanluokan brändeiltä. Omia suosikkejani Jolien verkkokaupasta ovat Patyka, Alima Pure sekä kokonaan vegaaninen herkän ihon brändi Pai Skincare.

*TwistBe – ihonhoidon asiantuntijoiden perustama verkkokauppa, jonka tuotevalikoima on tarkasti kuratoitu täyttämään luonnollisen ja eettisen kosmetiikan tunnusmerkkejä. TwistBen vegaanisista kosmetiikkatuotteista löydät mm. Luonkosin öljypuhdistuskakkuja, Ey!-aurinkovoiteita, Lauren Brooken kohtuuhintaisia meikkejä sekä Flow ja Korento Cosmeticsin tuotteita.

*Naturelle – verkkokauppa, josta löydät paljon luonnonkosmetiikan premium-tuotesarjoja – ja jälleen myös selkeästi merkatut vegaaniset vaihtoehdot. Valikoimassa on mm. Hynt Beautyn suosittu SPF-voide ja Juice Beautyn vegaanisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita.

Olen koonnut kattavamman listan kaikista vegaanisen kosmetiikan suosikkiverkkokaupoistani tänne.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Hyväksy Lue lisää