Yhteistyöt

- Eeva
Luonnonkosmetiikan tuotteita, vegaanista kosmetiikkaa, eettistä muotia...?

Yhteydenotot ja yhteistyöt

Teen yhteistyötä vegaanisten tuotteiden ja brändien kanssa, jotka sopivat arvoihini. Olen kaikessa sisällöntuotannossani sitoutunut läpinäkyvään mainontaan. Kerron rehellisesti omista mielipiteistäni myös kumppanuuksia koskevissa teksteissä. Merkitsen kaupalliset yhteistyöt ja pr-tuotteet mainonnan eettisiä ohjeistuksia noudattaen.

Ota yhteyttä pr-tiedustelujen, tuotenäytteiden ja muiden yhteistyöajatusten kera ensisijaisesti sähköpostilla:

rabbitglowblog [at] gmail.com

Kommentteja blogiyhteistöistä Rabbit Glow -blogin kanssa.

Mitä muut sanovat?

Rabbit Glow -blogi valikoitui yhteistyökumppaniksi aitouden ja arvojen vuoksi, joiden kautta tuotettu sisältö palvelee käyttäjää monin tavoin ja pitkäkestoisesti. Eevalla on varma ja asiantunteva ote sisällön tuottamiseen, jota voin vain ihailla! Yhteistyökumppanina Eeva on tarkka ja pitää kiinni aikatauluista. Olemme tehneet yhteistyötä Biodellyn kampanjoiden aikaan sekä koonneet Rabbit Glow:lle oman vegaanisen luonnonkosmetiikkapaketin. Eeva on napannut kiinni kulloisestakin yhteistyön teemasta idean siemenen ja kylvänyt siitä oman jutun, mikä on aivan mahtavaa! Yhteistyö on ollut kannattavaa ja teemme sitä jatkossakin. Rabbit Glow -blogi on ainutlaatuinen paikka vegaaneille ja siitä kiinnostuneille. Pelkästään jo blogin nimi tekee iloiseksi!
- Miila Louhikkola, Biodelly
Olemme tehneet Eevan kanssa yhteistyötä jo useita vuosia, ja olleet erittäin tyytyväisiä kaikin puolin. Bloggaukset ovat aina ammattimaisia, ja niistä huomaa, että Eeva on paneutunut tuotteisiin ja taustatyöhön. Kuvat ovat aina omaa luokkaansa, ja tunnemme, että tuotesarjamme tulee hienosti edustetuksi Eevan kautta. Meillä on antaa ainoastaan positiivista palautetta ja voimme lämpimästi suositella yhteistyötä Eevan kanssa kaikille.
- Jenni Leufstadius, Eteritique AB
Yhteistyö Rabbit Glow –blogin kanssa on ollut sujuvaa ja helppoa, ja olemme blogin kautta saaneet uusia, juuri omanhenkisiä, asiakkaita. Eeva on nyt kirjoittanut tuotteistamme kahdesti, ja molemmilla kerroilla on ollut hauska seurata, kuinka kaupan sivuilla käydään ja tuotteita ostetaan vilkkaasti blogipostauksen ilmestyttyä. Meistä on tärkeää, että tuotteista kirjoitetaan rehellisesti, ja tässä Eeva on onnistunut hienosti – blogipostaukset ovat informatiivisia ja oikeasti auttavat ostopäätöksissä. Kuvat ovat myös tosi hienoja.
- Elina Erikoinen-Watts, Strange Magic
Rabbit Glow -blogin lukijat ovat täydellisesti meidän kohderyhmäämme. Blogiyhteistöiden kautta olemme saaneet lisää tunnettuutta, uusia seuraajia sosiaalisen median kanaviimme sekä kävijöitä verkkosivuillemme. Eeva kirjoittaa tuotteista aitoa ja rehellistä tekstiä laadukkaiden kuvien kera, mikä on kannustanut lukijoita myös ostamaan postauksissa esiintyneitä tuotteita verkkokaupastamme. Yhteydenpito Eevan kanssa on joka kerta mukavaa ja mutkatonta koko yhteistyön ajan. Suosittelen!
- Heljä Kokko, Koreina
Ihania reaktioita ja ilmeisen hyvän ensivaikutelman sarjamme on tehnyt näihin henkilöihin, joita postaukset tavoittivat. Blogi- ja Instragram-postaus/yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta. Postaukset ovat olleet rentoja ja asiakkaan kiinnostuksen herättäviä, mutta kuitenkin tyylikkäitä ja ammattimaisia. Olemme olleet tyytyväisiä tähän näkyvyyteen.
- Reija Salo, PHB Ethical Beauty Finland 

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Hyväksy Lue lisää