Vegaaninen kosmetiikka listattuna

- Eeva

Mistä löytää vegaaniset meikit, ihonhoitotuotteet ja muut vegaaniset kosmetiikkatuotteet helposti Suomesta? Olen koonnut blogiini tietopankin postauksista, joiden avulla löydät vegaanista kosmetiikkaa ja tietoa siitä helposti.  Löydät blogistani useita postauksia, joihon olen koonnut vegaanisia ja pääosin luonnonkosmetiikan vaihtoehtoja eri kosmetiikan kategorioista. Näihin kannattaa tutustua, kun etsit uusia luottotuotteita! Huomaathan, että vegaaninen on aina myös eläinkokeeton, joten samalla sivulla on sekä vegaanisen että eläinkokeettoman kosmetiikan listat.

Päivitän postauksia säännöllisesti, ja linkit postauksissa vievät kotimaisiin ostopaikkoihin ja tuotetietoihin.  Kerrothan blogin kommenttikentässä, jos haluat listan jostain muusta vegaanisen kosmetiikan kategoriasta!

Vegaanisen ja eläinkokeettoman kosmetiikan listat 

Perustietoa vegaanisesta kosmetiikasta

Jos vegaaninen kosmetiikka on sinulle uusi asia, ihan ensin kannattaa lukaista postaukseni aiheesta mitä vegaaninen kosmetiikka onLisäksi löydät blogistani tietoa myös kosmetiikan eläinperäisistä ainesosista.

Olen kertonut myös, miten voit tunnistaa eläinkokeettoman eli cruelty free -kosmetiikan: Miten tunnistaa cruelty free -kosmetiikka?

 

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Hyväksy Lue lisää