Vegaaniblogi kosmetiikasta

- Eeva
Rabbit Glow

Vegaaniblogi kosmetiikasta ja muodista

Tervetuloa blogiini! Saavuit Suomen laajimpaan vegaaniseen kauneusmediaan, joka on päivittynyt vuodesta 2015.

Rabbit Glow on vegaaniblogi kauneuskärjellä. Kyseessä on kauneusblogi ja -media, jonka pääaiheena on täysin vegaaninen kosmetiikka. Julkaisujeni pääteemat ovat vegaaninen luonnonkosmetiikka, eettinen muoti ja ekologisemmat arjen valinnat.

Sivustoltani löydät yli 800 postausta, ja julkaisen viikoittain uutta sisältöä. Otathan myös somekanavani seurantaan! Päivitän vanhoja postauksia säännöllisesti, joten voit selata blogiani rauhassa pidemmällekin. Huomaathan, että kaikissa vanhoissa postauksissani kaikki tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa.

Vegaaninen kosmetiikkablogi tarkoittaa sitä, että kirjoitan kosmetiikasta, jossa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia tai eläinkokeita - eli vegaanikosmetiikasta. Blogini onkin Suomen ainoa ja vanhin säännöllisesti päivittyvä kauneusblogi, joka keskittyy vain vegaanikosmetiikkaan. Vaikka et itse olisi vegaani, olet luonnollisesti tervetullut inspiroitumaan, etsimään tietoa, kommentoimaan ja kysymään!

Jos vegaanikosmetiikka on sinulle uusi asia tai haluat 10 minuutin pikakurssin aiheeseen, lukaise postaukseni mitä on vegaaninen kosmetiikka.

Vegaaniblogin taustalla

Blogia kirjoittaa Eeva - kolmekymppinen digimarkkinoija ja sisällöntuotannon ammattilainen Keski-Suomesta, jolle blogi tarjoaa paikan tuulettaa ajatuksia ja intoilla tärkeistä asioita mielin määrin. Päivisin teen töitä digimarkkinointitoimistossa ja töiden jälkeen minut löytää ulkoilemasta äänikirja tai podcast kuulokkeissa. Vegaaniruoan suhteen olen aika kaikkiruokainen, paitsi sienten ja korianterin suhteen! Löydät pika-esittelyn minusta myös Instagramista.
Suosittelen ottamaan myös Instagramini seurantaan, koska jaan siellä paljon vinkkejä ja palasia elämästäni, joita ei täältä vegaaniblogin puolelta löydy.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä helposti lähettämällä mailia rabbitglowblog at gmail.com tai viestittämällä minulle sosiaalisen median kanavissa.

vastuulliset aurinkolasit

Läpinäkyvyys

Blogin kautta saatu kosmetiikka, pr-näytteet ja kaupalliset yhteistyöt on selkeästi mainittu asiaa koskevissa postauksissa.

Postauksissa olevien *mainoslinkkien kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komissiomaksun, joiden avulla voin ylläpitää ilmaista sisällöntuotantoani jatkossakin, sillä näillä esimerkiksi katan sivustoni palvelinkuluja. Linkit eivät nosta tuotteiden hintoja tai muuta ostokokemusta. Arvostan ja kiitän, jos päädyt hankkimaan tuotteita linkkieni kautta!

Copyright ©: ethän tallenna tai kopioi mitään kuvia blogista ilman lupaa, sillä se rikkoo tekijänoikeuksia. Postausten jakaminen linkin kautta on toki sallittua.

Blogin bannerikuvituksen on tehnyt Laura Loukola.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Hyväksy Lue lisää